Blog Datum: 03-04-2017

Kennis, tips en inspiratie

Welkom op het nieuwe platform van NOAB-keurmerk. Hier delen we maandelijks relevant nieuws voor jou als ondernemer, over het NOAB keurmerk en de NOAB-gecertificeerde kantoren.

Wie het NOAB-keurmerk mag dragen, komt van goeden huize. Je kunt namelijk pas NOAB-gecertificeerd worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid.

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst. Een kantoor met het NOAB-keurmerk garandeert kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. Uiteraard zorgt een NOAB-kantoor voor een solide administratie van je bedrijf en je fiscale zaken. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, de controle van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding. Voor alle klanten van NOAB-kantoren is er een onafhankelijk aanspreekpunt bij onenigheid. Bovendien beschikt ieder lid over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit zijn zekerheden die alleen een NOAB-gecertificeerd kantoor je kan leveren.

In samenwerking met NOAB-gecertificeerde kantoren vind je hier regelmatig interessante artikelen.

Heb je zelf als ondernemer vragen die je graag uitgelicht wil hebben of een visie op een financieel vraagstuk, mail ons gerust! info@noab.nl

Vind een NOAB-kantoor bij jou in de buurt

NOAB kantoor zoeken