Blog Datum: 23-11-2017

Onderneming uitgelicht: La Collina

In ‘Onderneming uitgelicht’ laten wij ondernemers aan het woord over hun uitdagingen en passie voor het vak. Deze keer spreken wij met de ondernemer Mark Driessen van La Collina. Hij vertelt ons over zijn onderneming en de rol die zijn NOAB-kantoor, Administer, hierin speelt.

“La Collina is een Mediterrane delicatessenzaak en lunchroom in Zeist. Naast de delicatessenzaak en lunchroom verzorgen we ook catering op locatie. We werken altijd met de beste ambachtelijke producten en biologisch waar het kan.” Behalve La Collina is Mark Driessen ook actief met zijn tweede bedrijf: Driessen SmaakVermaak. Vanuit deze professionele kookstudio in Nieuwegein biedt hij kookworkshops aan gericht op gezelschappen en evenementen. Dit betekent in de praktijk dat ‘de zaken’, altijd voorgaan op al ‘het papierwerk’, zoals hij dat zelf noemt.

 Maar hoe is het geregeld met de administratie van La Collina?
“Toen ik La Collina overnam was de administratie nogal een rommeltje. Sommige stukken waren kwijt en er zat totaal geen structuur in. Mijn grootste uitdaging was dus om dit weer allemaal op orde te krijgen en een structuur te vinden die voor mij fijn werkt. Ik kan je vertellen dat dat een flinke klus was. Ik heb daarbij veel hulp gehad van mijn administratie- en belastingadvieskantoor Administer.”

 Wat zijn je ervaringen met jouw NOAB-kantoor?
“Ik heb niet bewust gekozen voor een NOAB-gecertificeerd kantoor maar achteraf ben ik hier wel heel erg blij mee. Wat ik voornamelijk merk is dat mijn NOAB-kantoor heel veel kennis heeft en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Dit heeft mij erg geholpen om alles op de rit te krijgen en dit op een juiste manier te onderhouden.”

Waar ondersteunt jouw NOAB-kantoor jou bij?
“De administratie van een eigen onderneming is een tijdrovende klus. Die laat ik graag over aan professionals. Het liefst focus ik mijzelf op de activiteiten van La Collina, ik ben altijd op zoek naar de mooiste producten en het aanbieden van een bijzonder avondje uit, waarbij de verwachtingen van mijn klanten worden overtroffen. Ik verzorg zelf de basis van de administratie en verder laat ik het overgrote deel over aan mijn NOAB-kantoor. Zij vullen alles aan, finetunen het en zorgen dat alles netjes op de juiste plek komt te staan. Daarnaast ondersteunen ze mij met het maken van verschillende rapportages. Zo kan ik mij dus focussen op wat ik het allerliefste doe!”

Hier ziet de toekomst van La Collina eruit?
“Mijn ambitie is om verder te groeien met La Collina. Dit betekent dat ik op korte termijn mijn ambities planmatig en cijfermatig moet organiseren. Hier heb ik gelukkig heel veel steun aan Administer, mijn NOAB-kantoor.”

Een laatste noot
“Als je in de buurt bent van Zeist of Nieuwegein, of op zoek bent naar een bijzondere en smaakvolle avond met topproducten, ben je van harte uitgenodigd om langs te komen. Neem gerust contact met ons op.”

Meer informatie over de activiteiten van La Collina vind je op www.lacollina.nl.

Deze blog is een momentopname en voor het laatst aangepast op 23 november 2017.

Vind een NOAB-kantoor bij jou in de buurt

NOAB kantoor zoeken