NOAB-kantoren zijn het verlengstuk van je onderneming

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadvieskantoren die zich richten op ZZP’ers en MKB’ers. Bij NOAB zijn ongeveer 1.000 kantoren aangesloten en dit aantal groeit nog steeds, er is dus altijd een kantoor bij jou in de buurt te vinden. NOAB zet zich op verschillende manieren in voor haar leden, binnen en buiten de sector.

Voordelen NOAB-kantoor voor mij

Als ZZP’er of MKB’er beschik je niet over alle benodigde financiële en fiscale kennis om succesvol te kunnen ondernemen. NOAB-leden wél. Zij zijn namelijk verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door permanent opleidingen te volgen. Het advies dat je krijgt is dus altijd actueel en van hoge kwaliteit. Daarom heeft elke ondernemer een NOAB-kantoor nodig. Samen kunnen jullie vooruit kijken en de koers van jouw bedrijf bepalen. Jouw NOAB-adviseur zorgt voor een solide administratie van je bedrijf en je fiscale zaken en staat je bij met actuele kennis. Zo fungeert jouw NOAB-kantoor als een verlengstuk van jouw bedrijf. En kun jij blijven doen waar je goed in bent: kansen zien en ondernemen.

Dankzij je NOAB-kantoor word jij geholpen bij:

  • de aanvraag van kredieten en subsidies;
  • het berekenen van kostprijs en uurtarief;
  • het maken van kostprijsberekeningen;
  • je loonadministratie en de juiste salarissen voor je personeel;
  • de koers en groeiplannen van je bedrijf.

NOAB-kantoren hebben altijd actuele kennis van zaken. Zo kunnen ze je optimaal bijstaan. Een aantal handige tips en downloads vind je vast op deze website.

Bekijk onze kennispagina

Er zit een NOAB-gecertificeerd kantoor bij jou in de buurt

Vind een NOAB-kantoor bij jou in de buurt.